Get In Touch

Phone

+40735361478

Email

office@berrysoft.ro

Office Address

Bucharest, Romania

Administrator

stancu.alina@outlook.com

Cere o ofertă de preț pentru serviciile de mai jos!

Web Design & Development

Graphic Design

Digital Marketing

Frequently Asked Questions

u

De la ce preț pornește un website?

Un website de prezentare pornește de la 400 iar in cele mai multe cazuri nu depășește suma de 500. Prețul unui magazin online cu 20 de produse pornește de la 500€ și poate ajunge la 3000

u

Cam în cât timp este gata un website?

În funcție de numărul de proiecte pe care le avem deja în desfășurare, un website de prezentare va fi gata în 1-3 săptămâni. Dacă îți dorești ca website-ul tău să fie gata într-un timp mai scurt, își putem prioritiza proiectul contra cost.

u

De unde imi pot achiziționa domeniul?

Domeniul web (ex: www.mywebsite.ro/com/eu/info, etc.) nu este inclus in serviciile Berrysoft. După completarea formularului de specificații pentru realizarea de website ( îl găsești aici), te putem îndruma în alegerea unui domeniu în funcție de nevoile tale. 

u

Cât costă mentenanța?

Acest serviciu necesită plată lunară iar prețul este de 50 și include hosting, suport 12/7 și 10h/lună de modificări ale website-ului. Dacă dorești să îți faci singur modificările, prețul serviciului scade la 30

u

Cum plătesc pentru serviciile Berrysoft?

Plata se va realiza în baza facturii curente prin transfer bancar în lei, euro sau dolari la cursul BNR din data emiterii facturii de servicii. 

u

Oferă Berrysoft servicii de print?

Pentru serviciul de grafică publicitară, Berrysoft îți poate trimite acasă posterul, flyer-ele sau cărțile de vizită în format fizic, prin curier.

Lasă-ne un mesaj

Dacă ai vreo întrebare legată de serviciile Berrysoft, nu ezita să ne lași un mesaj în care să ne ceri mai multe detalii. Un specialist este mereu aici pentru a te lămuri cu privire la posibilitățile și beneficiile pe care le ai dacă alegi să lucrezi cu noi.