WEB DESIGN

GROW YOUR BUSINESS

Inovațiile din tehnologiile informatice și telecomunicații au ajuns să la o capacitate de stocare și manipulare a datelor fără precedent și cucerind ultimul deceniu, l-au transformat în epoca digitală în care orice business își regăsește identitatea online. Fie că este vorba despre o afacere mică, la început de drum către succes și profituri viitoare sau un adevărat gigant economic, orice companie prezentă pe piața actuală se va identifica prin pachetul de branding și prin prezența în mediul online, pe rețele sociale sau printr-un website care să impresioneze și să genereze venituri suplimentare. 

DE CE AI NEVOIE DE UN WEBSITE

Internetul reprezintă cel mai important punct de reper în ceea ce privește comunicarea iar într-un mediu atât de concurențial și aflat în continuă mișcare iar poziția informației determină notorietatea și succesul mesajului sau lipsa de vizibilitate și decăderea sa. În mediul online totul circulă cu o altă viteză, așa încât, echipa Berrysoft este întotdeauna preocupată de mai mult, mai bine, mai corect și mai ales MAI SUS. Performanța este cea care dictează tendințele în acest mediu, așa încât comunicarea în mediul online trebuie să fie în continuă mișcare ascendentă pe scala performanței

formularul de specificații

Lasă-ne să materializăm fructul imaginației tale și să-ți valorifcăm inspirația! Completează formularul de specificații ca noi să-ți înțelegem nevoile și vei primi o ofertă în mai puțin de o oră!

TEMPLATE-URI DEDICATE

TIPURI DE BUSINESS

CE TIP DE WEBSITE MĂ AVANTAJEAZĂ?

 

SITE DE PREZENTARE

 Acest tip de site se adresează  companiilor care doresc să-și prezinte produsul sau serviciul pe care îl oferă într-un mod profesionist. 

SITE CORPORATE

Utilizate pentru companiile mari, includ mai multe pagini în care este prezentată activitatea companiei, proiectele desfășurate, etc. 

BLOG

Acest tip de site este perfect pentru persoanele pasionate care scriu des articole pe diverse teme. Articolele pot fi comentate de vizitatori.

MAGAZIN ONLINE

Site-ul de tip magazin online este indispensabil oricărei companii care are ca obiect de activitate retail-ul.

PORTOFOLIO

CV-ul oriсărui artist ete portofoliul. Un website modern, minimalist, cu elemente contemporane  care iți va pune munca în valoare

SITE DE INFO/ȘTIRI

Sunt create exclusiv pentru a prezenta informații pe o anumită tema. Ele se adresează în special instituțiilor publice.

Your full service web solutions company

It’s how the world sees you!

Imaginea din mediul online este extrem de importantă, reprezentând un factor decizional al consumatorului în raporturile sale cu serviciile companiei. Echipa Berrysoft știe cât este de important ca tu să fii informat și vrea să îți dea câteva detalii despre avantajele pe care le vei avea dacă alegi să lucrezi cu noi

Expect nothing less than perfect. we Empower your web identity.