AFLĂ ACUM

DE CE AI NEVOIE DE UN WEBSITE

 

Mediul online a beneficiat de o creștere impresionantă a popularității în ultimii ani, făcându-și loc din ce în ce mai mult în viața de zi cu zi și oferindu-ne șansa unei comunicări continue care asigură atragerea de milioane de potențiali clienți și vizitatori. Toată informația de care avem nevoie a devenit accesibilă tuturor – la căteva clicluri distanță.

 

 

Acest mediu concurențial necesită diversificare și unicitate iar pentru a putea comunica indiferent de bariere ai nevoie de conținut original, adaptat publicului țintă, care să diferențieze și să poziționeze corect web site-ul tău. Echipa Berrysoft se adaptează cerințelor tale, contribuind la realizarea de website-uri atractive grafic, cu elemente de eleganță și  pachete de optimizare integrate

 

Milioane de potențiali clienți

Principalul obiectiv al comunicării online este atragerea de vizitatori și transformarea lor în clienți, proces urmat de fidelizarea acestora și repetarea ciclului. Un conținut bine structurat care aduce un element de unicitate informației dar și un design adaptat tipului de business, pot face diferența între un website obișnuit și un website cunoscut worldwide.

 

Un website profesionist generează notorietate

Satisfacerea așteptărilor pe care le are audiența căreia te adresezi prezintă o importanță vitală în creșterea ratei de conversie a vizitatorilor website-ului în clienți reali care cumpără produsul/serviciul tău și te pot recomanda mai departe. De asemenea, un website complet funcțional și responsive pe orice tip de device va fi accesat cu ușurință de către orice utilizator, fapt ce atrage după sine un grad ridicat de confort al acestuia atunci când vizitează website-ul tău.

Conținutul SMART

În general, companiile care se ocupă de web design & development folosesc elemente grafice atractive și crează pagini web optimizate și gata de utilizat însă nu se ocupă și de conținut, care din punctul nostru de vedere reprezintă peste 70% din decizia de cumpărare a produsului sau serviciilor pe care le oferiți. Conceptul de conținut SMART  ne aparține, fiind delimitat în cadrul unei ședințe de brainstorming a echipei Berrysoft. Așadar, un conținut S.M.A.R.T. va fi Simplu, concis și foarte clar fiind bine delimitat în categorii și subcategorii care structurează eficient informația. Litera “M” vine de la Memory și se referă la conținutul de tip imagine, video sau conținutul de tip text ( slogan, motto, etc.) pe care utilizatorii le rețin și acestea ajung în long term memory. De asemenea conținutul de pe site trebuie să fie Adecvat atât tipului de website cât și tipului de business dar și Realist.  Gradul de Transparență informației  redată de conținut trebuie să fie ridicat astfel încât utilizatorii să nu rămână cu întrebări la care nu găsesc răspuns 

Prezentarea companiei

Un website profesionist care prezintă compania ta în cea mai bună lumină a sa și care oferă transparență și încredere va fi vizitat în mai multe rânduri de către consumatori, care vor înțelege mai bine produsul/serviciul tău. Informarea conformă a politicii companiei, a calității serviciilor oferite, a punctualității echipei de management și a elementelor diferențiatoare de concurență vor înlesni decizia de cumpărare a vizitatorului.

Content is anything that adds value to the reader’s life

ÎMBUNĂTĂȚEȘTE-ȚI

CONȚINUTUL  DE TIP TEXT

Conținutul de tip text reprezintă descrierea și redarea informației despre specificațiile serviciul /produsului, despre calitatea sa și despre beneficiile pe care le poate aduce cumpărătorului. Lasă în seama profesioniștilor din echipa Berrysoft scrierea de conținut și vei vedea rezultatele.

CONTACT

FĂ MAI VIZIBIL

CONȚINUTUL DE TIP VIDEO

Fie că este vorba despre o animație, o reclamă video sau grafică ilustrativă care se mișcă, conținutul video este foarte atractiv și dacă este realizat după niște reguli bine delimitate de marketing, poate oferi confort vizual și poate stârni emoții sau dorință. Un content vizual de tip audio-video completează perfect conținutul de tip text sau în unele cazuri îl poate înlocui cu succes

 

CEL MAI MODERN

       CONȚINUT GRAFIC

Comunicarea vizuală este cel mai ușor de procesat de către creierul uman. Ce-ar fi o revistă fără poze? Sau un catalog de produse? Ai putea înțelege produsul în sine fără o poză ? NU. De aceea, echipa Berrysoft pune accent pe conținutul grafic prin servicii de editare foto, și creare de content grafic pentru website sau pt orice 🙂

 

GRAPHIC DESIGN

CREază-ți propriul

PACHET DE BRANDING

O companie cu o cotă de piață superioară mediei, cunoscută în rândul populației naționale sau chiar internaționale va folosi întotdeauna elemente similare pentru toate documentele, ofertele, componentele de marketing, etc. Ne referim la paleta de culori specifice unei companii, la LOGO, la font, la elementele de specificitate care o diferențiază și o fac unică.

 BRANDKIT